Skip to content

BabbelBoost – een tool ter ondersteuning van de relatie

12 February 2023

BabbelBoost

BabbelBoost is een (digitaal of fysiek) kaartspel dat het gesprek vergemakkelijkt tussen een zorgverlener of socialehulpverlener en de persoon die hij/zij begeleidt. Het doel? Actieprioriteiten vaststellen door te luisteren naar de begeleide persoon en het blikveld te verruimen tot alle aspecten die zijn/haar levenskwaliteit verslechteren of verbeteren.

PS: Neem deel aan de PIPSa-workshops ‘La santé en jeu(x)’ om samen BabbelBoost te ontdekken

BabbelBoost is een (digitaal of fysiek) kaartspel dat het gesprek vergemakkelijkt tussen een zorgverlener of socialehulpverlener en de persoon die hij/zij begeleidt. Het doel? Actieprioriteiten vaststellen door te luisteren naar de begeleide persoon en het blikveld te verruimen tot alle aspecten die zijn/haar levenskwaliteit verslechteren of verbeteren.

PS: Neem deel aan de PIPSa-workshops ‘La santé en jeu(x)’ om samen BabbelBoost te ontdekken

Scroll To Top