Skip to content

Open je deuren voor de Kijkstages!

22 December 2022

Beste partner, 

 

Misschien heb je al eens gehoord van de kijkstages ‘Bij een ander’, een initiatief van Kenniscentrum WWZ, Bru-Stars Crosslink en eerstelijnszone BruZEL. Met de kijkstages willen we medewerkers medewerkers binnen de hulpverlening in Brussel aanmoedigen om een kijkje te nemen in elkaars werkveld en elkaar op deze manier beter leren kennen. Het gaat om een korte meeloopstage van een (halve) dag met als doel de samenwerking te bevorderen, expertise bij medewerkers te vergroten en samen te komen tot betere zorg en hulpverlening. De kijkstages zijn gericht op medewerkers in het brede landschap van welzijn, wonen en zorg. 

 

De inschrijvingen voor de kijkstages ‘Bij een ander’ zijn nu geopend voor organisaties 

die hun deuren willen openen!  

Als gastorganisatie kan je zelf beslissen welke invulling je geeft aan deze dag. Je kan bijvoorbeeld de bezoekers uitleg geven over je organisatie, hen meenemen naar een activiteit of bepaald werkmateriaal laten zien. Zo leert de bezoeker bij over jouw werking maar geraak je zelf misschien ook geïnspireerd en kan je je netwerk van professionals uitbreiden.  

Mogen wij op jouw deelname als gastorganisatie rekenen? Dan kan je je inschrijven via dit formulier t.e.m. 15 januari 2023. 

Daarna verzamelen we het aanbod op onze website en kunnen geïnteresseerde hulpverleners een kijkstage kiezen. De kijkstages vinden bij voorkeur plaats van 20 maart tot 30 juni 2023.  

Meer info: https://bijeenander.brussels/nl  

Beste partner, 

 

Misschien heb je al eens gehoord van de kijkstages ‘Bij een ander’, een initiatief van Kenniscentrum WWZ, Bru-Stars Crosslink en eerstelijnszone BruZEL. Met de kijkstages willen we medewerkers medewerkers binnen de hulpverlening in Brussel aanmoedigen om een kijkje te nemen in elkaars werkveld en elkaar op deze manier beter leren kennen. Het gaat om een korte meeloopstage van een (halve) dag met als doel de samenwerking te bevorderen, expertise bij medewerkers te vergroten en samen te komen tot betere zorg en hulpverlening. De kijkstages zijn gericht op medewerkers in het brede landschap van welzijn, wonen en zorg. 

 

De inschrijvingen voor de kijkstages ‘Bij een ander’ zijn nu geopend voor organisaties 

die hun deuren willen openen!  

Als gastorganisatie kan je zelf beslissen welke invulling je geeft aan deze dag. Je kan bijvoorbeeld de bezoekers uitleg geven over je organisatie, hen meenemen naar een activiteit of bepaald werkmateriaal laten zien. Zo leert de bezoeker bij over jouw werking maar geraak je zelf misschien ook geïnspireerd en kan je je netwerk van professionals uitbreiden.  

Mogen wij op jouw deelname als gastorganisatie rekenen? Dan kan je je inschrijven via dit formulier t.e.m. 15 januari 2023. 

Daarna verzamelen we het aanbod op onze website en kunnen geïnteresseerde hulpverleners een kijkstage kiezen. De kijkstages vinden bij voorkeur plaats van 20 maart tot 30 juni 2023.  

Meer info: https://bijeenander.brussels/nl  

Scroll To Top