Skip to content

Symposium – Doelgerichte zorg

04 November 2022

Netwerken
17/11/2022

Symposium Doelgerichte zorg

 

Hoe doelgerichte zorg implementeren in de praktijk?  Waarom staat doelgerichte zorg vandaag hoog op de agenda? Hoe verhoudt doelgerichte zorg zich tot geïntegreerde zorg, buurtgerichte zorg en ondersteuning of…? Wat houdt een positieve benadering van gezondheid en welzijn precies in?

Het symposium brengt burgers, zorg- en welzijnsprofessionals en medewerkers van organisaties zoals eerstelijnszones, ziekenfondsen,… samen die de omslag willen maken naar zorg die vertrekt van de levensdoelen van personen met zorg- en ondersteuningsnoden.

Brusano zal er twee workshops geven:

  1. Des outils au service de la pratique : comment aborder la définition des objectifs prioritaires avec la personne accompagnée? (workshop 3)
  2. Demande et non-demande, besoins exprimés, non exprimés et perçus : les apports d’une approche centrée sur les objectifs de la personne (workshop 10)

Voor meer informatie: https://kbs-frb.be/nl/symposium-doelgerichte-zorg

Symposium Doelgerichte zorg

 

Hoe doelgerichte zorg implementeren in de praktijk?  Waarom staat doelgerichte zorg vandaag hoog op de agenda? Hoe verhoudt doelgerichte zorg zich tot geïntegreerde zorg, buurtgerichte zorg en ondersteuning of…? Wat houdt een positieve benadering van gezondheid en welzijn precies in?

Het symposium brengt burgers, zorg- en welzijnsprofessionals en medewerkers van organisaties zoals eerstelijnszones, ziekenfondsen,… samen die de omslag willen maken naar zorg die vertrekt van de levensdoelen van personen met zorg- en ondersteuningsnoden.

Brusano zal er twee workshops geven:

  1. Des outils au service de la pratique : comment aborder la définition des objectifs prioritaires avec la personne accompagnée? (workshop 3)
  2. Demande et non-demande, besoins exprimés, non exprimés et perçus : les apports d’une approche centrée sur les objectifs de la personne (workshop 10)

Voor meer informatie: https://kbs-frb.be/nl/symposium-doelgerichte-zorg

Scroll To Top