Skip to content

Protocol 3: een begeleidingsjaar, een toenemende vraag.

13 June 2022

Thuishulp 60-plusser

Ter gelegenheid van de publicatie van het activiteitenverslag van Protocol 3 kan je kennismaken met dit zorgaanbod, de werking ervan zoals die in Brussel wordt toegepast en de in 2021 behaalde resultaten. Dit overzicht wil het project ook zichtbaar maken, zowel wat het werk van zorgverleners als de coördinatie door Brusano betreft.

In de loop van dit jaar waren een twintigtal dienstverleners (casemanagers, ergotherapeuten en psychologen) bij het project betrokken die als doel hadden de levenskwaliteit verbeteren van 60-plussers die zich in complexe thuissituaties bevinden. Zo konden maar liefst 147 mensen en hun naasten genieten van deze ondersteuning.
Verder biedt deze dienst stof tot nadenken en ruimte voor experimenten op het gebied van multidisciplinair werk en de functie van de casemanager.

 

Meer info

  • Vraag je je af wat deze dienst kan betekenen voor de mensen die jij begeleidt? Bekijk het filmpje

Of bekijk de specifieke pagina op onze website, waar je alle nuttige informatie terugvindt

Wil je deze begeleiding aanbieden aan mensen die je opvolgt? Wil je prestaties verlenen binnen dit project? Neem contact met ons op: 02/880.29.80 – helpdesk@brusano.brussels

Ter gelegenheid van de publicatie van het activiteitenverslag van Protocol 3 kan je kennismaken met dit zorgaanbod, de werking ervan zoals die in Brussel wordt toegepast en de in 2021 behaalde resultaten. Dit overzicht wil het project ook zichtbaar maken, zowel wat het werk van zorgverleners als de coördinatie door Brusano betreft.

In de loop van dit jaar waren een twintigtal dienstverleners (casemanagers, ergotherapeuten en psychologen) bij het project betrokken die als doel hadden de levenskwaliteit verbeteren van 60-plussers die zich in complexe thuissituaties bevinden. Zo konden maar liefst 147 mensen en hun naasten genieten van deze ondersteuning.
Verder biedt deze dienst stof tot nadenken en ruimte voor experimenten op het gebied van multidisciplinair werk en de functie van de casemanager.

 

Meer info

  • Vraag je je af wat deze dienst kan betekenen voor de mensen die jij begeleidt? Bekijk het filmpje

Of bekijk de specifieke pagina op onze website, waar je alle nuttige informatie terugvindt

Wil je deze begeleiding aanbieden aan mensen die je opvolgt? Wil je prestaties verlenen binnen dit project? Neem contact met ons op: 02/880.29.80 – helpdesk@brusano.brussels
Scroll To Top