Skip to content

Beurzen voor eerstelijnsprofessionals in de zorg

30 May 2022

Beurzen voor eerstelijnsprofessionals in de zorg

Het Fonds Dr. Daniël De Coninck ondersteunt en ontwikkelt initiatieven die de levenskwaliteit en de gezondheid van personen met een zorgbehoefte in hun thuissituatie verbetert. Het Fonds wil bijdragen aan een toegankelijke, kwaliteitsvolle en humane eerste lijn. Zowel lokale, regionale, nationale als internationale initiatieven komen in aanmerking voor een tussenkomst van het Fonds.

U wil graag tijd vrijmaken voor onderzoek? U wil specifieke kennis verwerven om een project op te zetten dat van belang is voor de eerste lijn? Expertise opdoen in het buitenland en ze toepassen in België? U wil andere beroepen uit de eerste lijn beter leren kennen en begrijpen door met hen mee te lopen? U hebt financiële steun nodig om inspiratie te vinden of tijd vrij te maken? –> Dan is deze oproep misschien iets voor u!

 

Deze beurs is gericht tot individuen.

Deze beurs ondersteunt eerstelijnsprofessionals met als doel om kennis op te bouwen die relevant is voor eerstelijnsprofessionals en deze kennis ook te delen, zodat ze een concrete impact heeft. 

 

Meer weten: https://www.kbs-frb.be

Beurzen voor eerstelijnsprofessionals in de zorg

Het Fonds Dr. Daniël De Coninck ondersteunt en ontwikkelt initiatieven die de levenskwaliteit en de gezondheid van personen met een zorgbehoefte in hun thuissituatie verbetert. Het Fonds wil bijdragen aan een toegankelijke, kwaliteitsvolle en humane eerste lijn. Zowel lokale, regionale, nationale als internationale initiatieven komen in aanmerking voor een tussenkomst van het Fonds.

U wil graag tijd vrijmaken voor onderzoek? U wil specifieke kennis verwerven om een project op te zetten dat van belang is voor de eerste lijn? Expertise opdoen in het buitenland en ze toepassen in België? U wil andere beroepen uit de eerste lijn beter leren kennen en begrijpen door met hen mee te lopen? U hebt financiële steun nodig om inspiratie te vinden of tijd vrij te maken? –> Dan is deze oproep misschien iets voor u!

 

Deze beurs is gericht tot individuen.

Deze beurs ondersteunt eerstelijnsprofessionals met als doel om kennis op te bouwen die relevant is voor eerstelijnsprofessionals en deze kennis ook te delen, zodat ze een concrete impact heeft. 

 

Meer weten: https://www.kbs-frb.be

Scroll To Top