Skip to content

Online Workshops “Sleutels voor een inclusieve eerstelijnszorg in Brussel”

08 February 2022

Kwetsbaarheid
29/03/2022

!Save the date!

De volgende workshop vindt plaats op 29 maart en heeft administratieve complexiteit als thema:

‘Op koers blijven in complexe administratieve procedures’.

Kwalitatieve gezondheidszorg bieden en voldoen aan de behoeften van de kwetsbaarste personen: het kan een uitdaging zijn. Als zorgverleners worden jullie geregeld geconfronteerd met complexe behoeften die moeilijk te kaderen zijn, en waarvoor je je niet altijd voldoende uitgerust voelt.

Er staat nochtans veel op het spel. Het raakt ons dagelijks op zowel menselijk als professioneel vlak. Hoe beginnen we eraan?

Er bestaan tools en hulpmiddelen! Om te beginnen is het delen van expertise cruciaal om die uitdaging aan te gaan.

 

Daarom biedt BRUSANO (ondersteunings- en coördinatiedienst van de eerste lijn) in samenwerking met BruZEL (de door de Vlaamse regering in het leven geroepen eerstelijnszorgzone van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest), en in samenhang met de overlegruimtes rond de inclusieve-functie, korte, concrete opleidingen aan.

Die workshops staan open voor alle eerstelijnsprofessionals die meer kennis en vaardigheden willen verwerven rond de zorg voor personen die moeilijkheden ervaren om toegang te krijgen tot kwaliteitsvolle zorg.

In deze workshops krijg je antwoorden op die belangrijke vragen aan de hand van concrete informatie & tips.

Voor de videos van de workshops > klik hier: Online Workshops “Kwetsbaarheid” voor eerste Lijn

!Save the date!

De volgende workshop vindt plaats op 29 maart en heeft administratieve complexiteit als thema:

‘Op koers blijven in complexe administratieve procedures’.

Kwalitatieve gezondheidszorg bieden en voldoen aan de behoeften van de kwetsbaarste personen: het kan een uitdaging zijn. Als zorgverleners worden jullie geregeld geconfronteerd met complexe behoeften die moeilijk te kaderen zijn, en waarvoor je je niet altijd voldoende uitgerust voelt.

Er staat nochtans veel op het spel. Het raakt ons dagelijks op zowel menselijk als professioneel vlak. Hoe beginnen we eraan?

Er bestaan tools en hulpmiddelen! Om te beginnen is het delen van expertise cruciaal om die uitdaging aan te gaan.

 

Daarom biedt BRUSANO (ondersteunings- en coördinatiedienst van de eerste lijn) in samenwerking met BruZEL (de door de Vlaamse regering in het leven geroepen eerstelijnszorgzone van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest), en in samenhang met de overlegruimtes rond de inclusieve-functie, korte, concrete opleidingen aan.

Die workshops staan open voor alle eerstelijnsprofessionals die meer kennis en vaardigheden willen verwerven rond de zorg voor personen die moeilijkheden ervaren om toegang te krijgen tot kwaliteitsvolle zorg.

In deze workshops krijg je antwoorden op die belangrijke vragen aan de hand van concrete informatie & tips.

Voor de videos van de workshops > klik hier: Online Workshops “Kwetsbaarheid” voor eerste Lijn

Scroll To Top