Skip to content

De thuisverpleging heeft je nodig!

10 September 2021

Netwerken

Bent u student of werknemer in de verpleegkunde? Dan is dit iets voor jou!

In het kader van een project om het beroep van verpleger thuis en thuishospitalisatie (TH)  en palliatieve zorg thuis (PZT) meer bekendheid te geven, lanceert Arémis vzw een vragenlijst om de nodige informatie te verzamelen voor de ontwikkeling van informatiehulpmiddelen.

(vultijd: 5 min, in het Frans – de resultaten van deze vragenlijst zullen voor niet-commerciële doeleinden worden gebruikt)

 

Het project ‘Verbetering van de aantrekkelijkheid en van het behoud van verpleegkundig personeel voor thuishospitalisatie (TH) en palliatieve zorg thuis (PZT)’ (FidAte) heeft tot doel verpleegkundigen in dit zeer specifieke beroep aan te trekken en te behouden en acties te ondernemen die gericht zijn op het erkennen en het valoriseren van het beroep. De vzw Arémis (COCOF), die belast is met dit project, voert dit onderzoek uit in het kader van een projectoproep die gefinancierd wordt door het Fonds Dr. Daniël De Coninck (beheerd door de Koning Boudewijnstichting) met de steun van Brusano, de BFPZ, de FASD, de CPSI en de Haute Ecole de Vinci. 

Voor meer informatie: http://www.aremis-asbl.org/projets-innovants/fidate/

 

Alvast bedankt! 

Bent u student of werknemer in de verpleegkunde? Dan is dit iets voor jou!

In het kader van een project om het beroep van verpleger thuis en thuishospitalisatie (TH)  en palliatieve zorg thuis (PZT) meer bekendheid te geven, lanceert Arémis vzw een vragenlijst om de nodige informatie te verzamelen voor de ontwikkeling van informatiehulpmiddelen.

(vultijd: 5 min, in het Frans – de resultaten van deze vragenlijst zullen voor niet-commerciële doeleinden worden gebruikt)

 

Het project ‘Verbetering van de aantrekkelijkheid en van het behoud van verpleegkundig personeel voor thuishospitalisatie (TH) en palliatieve zorg thuis (PZT)’ (FidAte) heeft tot doel verpleegkundigen in dit zeer specifieke beroep aan te trekken en te behouden en acties te ondernemen die gericht zijn op het erkennen en het valoriseren van het beroep. De vzw Arémis (COCOF), die belast is met dit project, voert dit onderzoek uit in het kader van een projectoproep die gefinancierd wordt door het Fonds Dr. Daniël De Coninck (beheerd door de Koning Boudewijnstichting) met de steun van Brusano, de BFPZ, de FASD, de CPSI en de Haute Ecole de Vinci. 

Voor meer informatie: http://www.aremis-asbl.org/projets-innovants/fidate/

 

Alvast bedankt! 

Scroll To Top