Skip to content

Overleg over de 0,5-functie: laat ons weten wat uw opleidingsbehoeften zijn

25 August 2021

Overleg inclusieve functie

Als zorgverlener word je geconfronteerd met complexe behoeften die moeilijk te kaderen zijnDaarnaast heb je het gevoel dat je niet altijd voldoende uitgerust bent om tegemoet te komen aan die behoeften. De inzet is nochtans enorm. Het raakt je dagelijks op zowel menselijk als professioneel vlak. Maar hoe begin je hieraan?

 

Met tools en hulpmiddelen! Om te beginnen is het delen van expertise van cruciaal belang om die uitdaging aan te gaanDaarom nodigen we je uit om met ons mee te denken… 

BruZEL (de eerstelijnszone die de Vlaamse regering in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest heeft opgerichtwil samen met BRUSANO (ondersteunings– en coördinatiedienst voor eerste lijn), en in samenwerking met de actoren van de ‘0,5’-functie, korte en praktische opleidingen aan eerstelijnszorgverstrekkers aanbiedenWe willen jou helpen in jouw zorg voor kwetsbare bevolkingsgroepen die (noggeen toegang tot de eerstelijnszorg hebben of die daarvan uitgesloten werden.

 

DE FORMULE

  • Sessies van 90 of 120 minuten, ‘s avonds, in twee talen (NL/FR)
  • Alle eerstelijnsprofessionals (welzijn en gezondheidzijn welkom (huisartsenverpleegkundigenvroedkundigentandartsenapothekerssociaal werkersmedewerkers van de OCMW’s enz.) –
  • Gratis inschrijvingaanwezigheidsattestmogelijkheid tot accreditatie
  • Video’s/pdf achteraf beschikbaar voor verdere consultatie > om de proefsessie te bekijken over ‘Toegang tot de gezondheidszorg voor personen zonder wettelijke verblijfsvergunning of met een beperkt verblijfsrecht’, het is hier.

Door deze bevraging in te vullen help je ons om de inhoud van onze workshop te selecteren en beter af te stemmen op de uitdagingen waarmee jij als zorgverlener geconfronteerd wordt (vóór 30 september)

>>> Ik vul de vragenlijst in <<< (vultijd: 10 min)

Alvast bedankt! 

AGENDA

Neem deel aan de volgende sessie over het thema ‘Perinatale zorg in kwetsbare situaties’ (28.09.2021)

Als zorgverlener word je geconfronteerd met complexe behoeften die moeilijk te kaderen zijnDaarnaast heb je het gevoel dat je niet altijd voldoende uitgerust bent om tegemoet te komen aan die behoeften. De inzet is nochtans enorm. Het raakt je dagelijks op zowel menselijk als professioneel vlak. Maar hoe begin je hieraan?

 

Met tools en hulpmiddelen! Om te beginnen is het delen van expertise van cruciaal belang om die uitdaging aan te gaanDaarom nodigen we je uit om met ons mee te denken… 

BruZEL (de eerstelijnszone die de Vlaamse regering in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest heeft opgerichtwil samen met BRUSANO (ondersteunings– en coördinatiedienst voor eerste lijn), en in samenwerking met de actoren van de ‘0,5’-functie, korte en praktische opleidingen aan eerstelijnszorgverstrekkers aanbiedenWe willen jou helpen in jouw zorg voor kwetsbare bevolkingsgroepen die (noggeen toegang tot de eerstelijnszorg hebben of die daarvan uitgesloten werden.

 

DE FORMULE

  • Sessies van 90 of 120 minuten, ‘s avonds, in twee talen (NL/FR)
  • Alle eerstelijnsprofessionals (welzijn en gezondheidzijn welkom (huisartsenverpleegkundigenvroedkundigentandartsenapothekerssociaal werkersmedewerkers van de OCMW’s enz.) –
  • Gratis inschrijvingaanwezigheidsattestmogelijkheid tot accreditatie
  • Video’s/pdf achteraf beschikbaar voor verdere consultatie > om de proefsessie te bekijken over ‘Toegang tot de gezondheidszorg voor personen zonder wettelijke verblijfsvergunning of met een beperkt verblijfsrecht’, het is hier.

Door deze bevraging in te vullen help je ons om de inhoud van onze workshop te selecteren en beter af te stemmen op de uitdagingen waarmee jij als zorgverlener geconfronteerd wordt (vóór 30 september)

>>> Ik vul de vragenlijst in <<< (vultijd: 10 min)

Alvast bedankt! 

AGENDA

Neem deel aan de volgende sessie over het thema ‘Perinatale zorg in kwetsbare situaties’ (28.09.2021)

Scroll To Top