Skip to content

Focus palliatieve zorg en levenseinde is up to date

07 June 2021

Levenseinde

Begeleidt u professioneel personen in hun laatste levensfase en hun naasten? Zoekt u praktische informatie over de bestaande bijstand en ondersteuning? Wilt u graag een duidelijk overzicht van de wetgeving daarrond?

Om u concreet te helpen bij het begeleiden van mensen in hun laatste levensfase bieden wij een praktische gids aan over de bestaande bijstand en ondersteuning in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

De Focus zal ook worden toegevoegd aan de mappen van de Palliaguide (aanbevelingen voor goede praktijken over symptoomcontrole in palliatieve zorg) bestemd voor huisartsen en RH/RVT.

De Focussen zijn informatiedossiers die zorgverleners en socialehulpverleners die werkzaam zijn in Brussel de belangrijkste praktische informatie aanreiken over specifieke thema’s. De Focussen zijn gekoppeld aan de repertoria, FAQ’s en Focus Live (webinars).

Begeleidt u professioneel personen in hun laatste levensfase en hun naasten? Zoekt u praktische informatie over de bestaande bijstand en ondersteuning? Wilt u graag een duidelijk overzicht van de wetgeving daarrond?

Om u concreet te helpen bij het begeleiden van mensen in hun laatste levensfase bieden wij een praktische gids aan over de bestaande bijstand en ondersteuning in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

De Focus zal ook worden toegevoegd aan de mappen van de Palliaguide (aanbevelingen voor goede praktijken over symptoomcontrole in palliatieve zorg) bestemd voor huisartsen en RH/RVT.

De Focussen zijn informatiedossiers die zorgverleners en socialehulpverleners die werkzaam zijn in Brussel de belangrijkste praktische informatie aanreiken over specifieke thema’s. De Focussen zijn gekoppeld aan de repertoria, FAQ’s en Focus Live (webinars).

Scroll To Top