Skip to content

Aanvullende voordelen van ziekenfondsen

26 May 2021

Helpdesk

Naast de terugbetalingen in het kader van de verplichte zorgverzekering biedt ieder ziekenfonds zijn leden een reeks extra voordelen. Door de vele mogelijkheden is het soms moeilijk om het overzicht te behouden of zelfs om te weten dat ze bestaan …

Dit dossier wordt jaarlijks bijgewerkt en is beschikbaar voor zorgverleners zodat ze hun patiënten beter kunnen adviseren in functie van hun noden. Het biedt informatie over de financiële tussenkomsten die voor uw patiënten beschikbaar zijn in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest wat betreft:

 • sport
 • screening en preventie
 • dieet
 • diabetes
 • alternatieve geneeskunde: praktijken en homeopathie
 • optiek
 • stoppen met roken
 • tandverzorging
 • voetverzorging
 • psychologische ondersteuning
 • vaccinatie en allergieën
 • ziekenvervoer

 

MEER INFORMATIE: Download het dossier over de aanvullende voordelen van de ziekenfondsen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Naast de terugbetalingen in het kader van de verplichte zorgverzekering biedt ieder ziekenfonds zijn leden een reeks extra voordelen. Door de vele mogelijkheden is het soms moeilijk om het overzicht te behouden of zelfs om te weten dat ze bestaan …

Dit dossier wordt jaarlijks bijgewerkt en is beschikbaar voor zorgverleners zodat ze hun patiënten beter kunnen adviseren in functie van hun noden. Het biedt informatie over de financiële tussenkomsten die voor uw patiënten beschikbaar zijn in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest wat betreft:

 • sport
 • screening en preventie
 • dieet
 • diabetes
 • alternatieve geneeskunde: praktijken en homeopathie
 • optiek
 • stoppen met roken
 • tandverzorging
 • voetverzorging
 • psychologische ondersteuning
 • vaccinatie en allergieën
 • ziekenvervoer

 

MEER INFORMATIE: Download het dossier over de aanvullende voordelen van de ziekenfondsen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Scroll To Top