Skip to content

Trauma en dood

29 January 2021

Levenseinde

Het team van BRUSANO stelt u graag haar nieuwste publicatie voor.

In dit nieuwe nummer zal ons thematisch tijdschrift over palliatieve zorg het onderwerp ‘trauma en de dood’ behandelen. U zal er artikels vinden over de dood in coronatijden, geschreven door zorgverleners, psychologen en vrijwilligers.

Ontdek >HIER< de verschenen nummers van Kaïros

Veel leesgenot!

Het team van BRUSANO stelt u graag haar nieuwste publicatie voor.

In dit nieuwe nummer zal ons thematisch tijdschrift over palliatieve zorg het onderwerp ‘trauma en de dood’ behandelen. U zal er artikels vinden over de dood in coronatijden, geschreven door zorgverleners, psychologen en vrijwilligers.

Ontdek >HIER< de verschenen nummers van Kaïros

Veel leesgenot!

Scroll To Top