Skip to content

Babbelboost, de digitale versie is er!

15 December 2020

BabbelBoost

Eerder hadden we het al over een nieuwe dialoogtool tussen zorgverleners en de mensen die zij begeleiden. Goed nieuws! Die tool is nu online beschikbaar.

De ‘papieren’ versie is hier te bestellen. We zorgen ervoor dat je het ontvangt op het adres van je keuze.

BabbelBoost is ontworpen om een dialoog te openen tussen een zorgprofessional en de persoon die hij of zij begeleidt.

De tool helpt om prioriteiten te bepalen voor actie, en vertrekt vanuit een houding van luisterbereidheid tav iemand die zich in een complexe situatie bevindt. Babbelboost opent de blik op alle dimensies die de kwaliteit van het leven van die persoon aantasten of verbeteren. Voor wie nog niet met het instrument vertrouwd is: bijgevoegd vind je de handleiding die je toelaat om in te schatten of Babbelboost iets voor in jouw praktijk is of die van je medewerkers.

Eerder hadden we het al over een nieuwe dialoogtool tussen zorgverleners en de mensen die zij begeleiden. Goed nieuws! Die tool is nu online beschikbaar.

De ‘papieren’ versie is hier te bestellen. We zorgen ervoor dat je het ontvangt op het adres van je keuze.

BabbelBoost is ontworpen om een dialoog te openen tussen een zorgprofessional en de persoon die hij of zij begeleidt.

De tool helpt om prioriteiten te bepalen voor actie, en vertrekt vanuit een houding van luisterbereidheid tav iemand die zich in een complexe situatie bevindt. Babbelboost opent de blik op alle dimensies die de kwaliteit van het leven van die persoon aantasten of verbeteren. Voor wie nog niet met het instrument vertrouwd is: bijgevoegd vind je de handleiding die je toelaat om in te schatten of Babbelboost iets voor in jouw praktijk is of die van je medewerkers.

Scroll To Top