Skip to content

Ondersteuning aan huis voor personen ouder dan 60 jaar: wordt casemanager!

13 November 2020

Casemanager

Bent u opgeleid als sociaal assistent, verpleegkundige of huisarts? Dan kunt u casemanager worden.

 

Brusano zoekt casemanagers in het kader van Ondersteuning aan huis voor personen ouder dan 60 jaar.

Deze functie kan worden opgenomen door zorgverleners die zijn opgeleid als sociaal assistent, verpleegkundige of huisarts. De casemanager maakt geen deel uit van het gebruikelijke zorgteam en wordt gedurende maximaal 6 maanden ingeschakeld. Hij voert een algemene beoordeling uit van de situatie van de patiënt en versterkt de coördinatie van de zorg wanneer de gebruikelijke organisatie rond de patiënt niet meer efficiënt is. Voor toegang tot terugbetaling van de prestaties (gratis voor de patiënt) moet een overeenkomst tussen de professional en Brusano worden ondertekend.

Wilt u graag meedoen met het project? Neem contact met ons op: 02/880.29.80 of info@brusano.brussels.

Meer weten over het project:

 

Bent u opgeleid als sociaal assistent, verpleegkundige of huisarts? Dan kunt u casemanager worden.

 

Brusano zoekt casemanagers in het kader van Ondersteuning aan huis voor personen ouder dan 60 jaar.

Deze functie kan worden opgenomen door zorgverleners die zijn opgeleid als sociaal assistent, verpleegkundige of huisarts. De casemanager maakt geen deel uit van het gebruikelijke zorgteam en wordt gedurende maximaal 6 maanden ingeschakeld. Hij voert een algemene beoordeling uit van de situatie van de patiënt en versterkt de coördinatie van de zorg wanneer de gebruikelijke organisatie rond de patiënt niet meer efficiënt is. Voor toegang tot terugbetaling van de prestaties (gratis voor de patiënt) moet een overeenkomst tussen de professional en Brusano worden ondertekend.

Wilt u graag meedoen met het project? Neem contact met ons op: 02/880.29.80 of info@brusano.brussels.

Meer weten over het project:

 

Scroll To Top