Skip to content

BabbelBoost: een dialoogtool

02 November 2020

BabbelBoost

BabbelBoost is ontworpen om een dialoog te openen tussen een zorgprofessional en de persoon die hij of zij begeleidt.

Wij stellen u graag Babbelboost voor: een dialoogtool ontwikkeld ikv Boost en waaraan een heel aantal partners onder jullie heeft bijgedragen door te werken met de proefversie van de tool binnen de Praktijkgemeenschap van buurtreferenten, of door deel te nemen aan de werkgroep “Goal Oriented Care” of aan de testfase van de nieuwe tool. Dank voor ieders bijdrage!

BabbelBoost is ontworpen om een dialoog te openen tussen een zorgprofessional en de persoon die hij of zij begeleidt. De tool helpt om prioriteiten te bepalen voor actie, en vertrekt vanuit een houding van luisterbereidheid tav iemand die zich in een complexe situatie bevindt. Babbelboost opent de blik op alle dimensies die de kwaliteit van het leven van die persoon aantasten of verbeteren. Voor wie nog niet met het instrument vertrouwd is: bijgevoegd vind je de handleiding die je toelaat om in te schatten of Babbelboost iets voor in jouw praktijk is of die van je medewerkers.

Om de tool te ontdekken, nodigen we je uit:

Dank om je keuze aan te geven in het formulier door deze link te volgen.

Via dit formulier kan je ook een exemplaar van de Babbelboost aanvragen: we zorgen ervoor dat je het ontvangt op het adres van je keuze.

BabbelBoost is ontworpen om een dialoog te openen tussen een zorgprofessional en de persoon die hij of zij begeleidt.

Wij stellen u graag Babbelboost voor: een dialoogtool ontwikkeld ikv Boost en waaraan een heel aantal partners onder jullie heeft bijgedragen door te werken met de proefversie van de tool binnen de Praktijkgemeenschap van buurtreferenten, of door deel te nemen aan de werkgroep “Goal Oriented Care” of aan de testfase van de nieuwe tool. Dank voor ieders bijdrage!

BabbelBoost is ontworpen om een dialoog te openen tussen een zorgprofessional en de persoon die hij of zij begeleidt. De tool helpt om prioriteiten te bepalen voor actie, en vertrekt vanuit een houding van luisterbereidheid tav iemand die zich in een complexe situatie bevindt. Babbelboost opent de blik op alle dimensies die de kwaliteit van het leven van die persoon aantasten of verbeteren. Voor wie nog niet met het instrument vertrouwd is: bijgevoegd vind je de handleiding die je toelaat om in te schatten of Babbelboost iets voor in jouw praktijk is of die van je medewerkers.

Om de tool te ontdekken, nodigen we je uit:

Dank om je keuze aan te geven in het formulier door deze link te volgen.

Via dit formulier kan je ook een exemplaar van de Babbelboost aanvragen: we zorgen ervoor dat je het ontvangt op het adres van je keuze.

Scroll To Top