Skip to content

“ZORG EN ZOVEEL MEER”

13 October 2020

Agenda
10/10/20

In het kader van de nationale sensibiliseringscampagne ‘Zorg en zoveel meer’ slaan de drie Belgische gewesten de handen in elkaar om samen de boodschap onder de aandacht te brengen dat palliatieve zorg de levenskwaliteit van patiënten en hun naasten aanzienlijk verbetert, zeker als de zorg tijdig wordt opgestart.

De campagne wil de vooroordelen over palliatieve zorg en de angst die er vaak mee gepaard gaat uit de wereld helpen en mensen bewustmaken van het belang van vroegtijdige en geïntegreerde palliatieve zorg.

 

De website www.zorgenzoveelmeer.be biedt een waaier aan tools en informatiebronnen om professionals te helpen die boodschap te verspreiden.

Wilt u als professional deelnemen aan deze campagne? Neem dan contact op met de Brusselse Federatie voor Palliatieve en Continue Zorg.

In het kader van de nationale sensibiliseringscampagne ‘Zorg en zoveel meer’ slaan de drie Belgische gewesten de handen in elkaar om samen de boodschap onder de aandacht te brengen dat palliatieve zorg de levenskwaliteit van patiënten en hun naasten aanzienlijk verbetert, zeker als de zorg tijdig wordt opgestart.

De campagne wil de vooroordelen over palliatieve zorg en de angst die er vaak mee gepaard gaat uit de wereld helpen en mensen bewustmaken van het belang van vroegtijdige en geïntegreerde palliatieve zorg.

 

De website www.zorgenzoveelmeer.be biedt een waaier aan tools en informatiebronnen om professionals te helpen die boodschap te verspreiden.

Wilt u als professional deelnemen aan deze campagne? Neem dan contact op met de Brusselse Federatie voor Palliatieve en Continue Zorg.

Scroll To Top