Skip to content

De missies van het platform voor palliatieve zorg

13 October 2020

Levenseinde
10/10/20

Een platform voor palliatieve zorg moet als overlegpunt de palliatievezorgcultuur bevorderen door zowel professionals als vrijwilligers te informeren, te sensibiliseren en op te leiden.

Er bestaan in België 25 platformen voor palliatieve zorg: 15 in het Vlaams Gewest, 1 in het Brussels Gewest, 8 in het Waals Gewest en 1 in de Duitstalige Gemeenschap. De missies van dat het platform in het Brussels Gewest zijn sinds 1 januari 2018 toegewezen aan Brusano.

 

Meer weten:

 

Een platform voor palliatieve zorg moet als overlegpunt de palliatievezorgcultuur bevorderen door zowel professionals als vrijwilligers te informeren, te sensibiliseren en op te leiden.

Er bestaan in België 25 platformen voor palliatieve zorg: 15 in het Vlaams Gewest, 1 in het Brussels Gewest, 8 in het Waals Gewest en 1 in de Duitstalige Gemeenschap. De missies van dat het platform in het Brussels Gewest zijn sinds 1 januari 2018 toegewezen aan Brusano.

 

Meer weten:

 

Scroll To Top