Skip to content

Palliatieve zorg en levenseinde: focus en repertorium

28 September 2020

Levenseinde

Deze “focus Palliatieve zorg en levenseinde” is bestemd voor de Brusselse zorgverleners die personen bij hun levenseinde begeleiden. Het is een objectieve en concrete informatiebron over de bestaande bijstand en ondersteuning in ons gezondheidssysteem. Door alle wetgevende elementen en informatie over de zorgorganisatie te bundelen, beschikken de zorgverleners over alle praktische informatie die noodzakelijk is om de persoon en de omgeving bij het levenseinde bij te staan.

Het specifieke overzicht vermeldt de dienstverleners die actief zijn in het Brussels gewest of in de buurt van de woonplaats van de patiënt.

U zoekt een welbepaald antwoord of u wilt er zeker van zijn dat u nog steeds over actuele informatie beschikt? –> Raadpleeg de helpdesk en de onlinegezondheidsgids.

 

Voor meer informatie:

Deze “focus Palliatieve zorg en levenseinde” is bestemd voor de Brusselse zorgverleners die personen bij hun levenseinde begeleiden. Het is een objectieve en concrete informatiebron over de bestaande bijstand en ondersteuning in ons gezondheidssysteem. Door alle wetgevende elementen en informatie over de zorgorganisatie te bundelen, beschikken de zorgverleners over alle praktische informatie die noodzakelijk is om de persoon en de omgeving bij het levenseinde bij te staan.

Het specifieke overzicht vermeldt de dienstverleners die actief zijn in het Brussels gewest of in de buurt van de woonplaats van de patiënt.

U zoekt een welbepaald antwoord of u wilt er zeker van zijn dat u nog steeds over actuele informatie beschikt? –> Raadpleeg de helpdesk en de onlinegezondheidsgids.

 

Voor meer informatie:

Scroll To Top