Skip to content

GEÏNTEGREERDE ZORG – Het BOOST-project krijgt een nieuwe website

14 September 2020

Intégreo BOOST

De website van het project voor geïntegreerde zorg, BOOST, krijgt een nieuw jasje. U vindt er de voortgang van de lopende acties alsook de praktische informatie om een beroep te doen op een buurtreferent, om deel te nemen aan een reflectiegroep, om een specifieke dienst te mobiliseren enz.

Wilt u graag meedoen met het project? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op.

 

Meer informatie: www.boostbrussels.be 

De website van het project voor geïntegreerde zorg, BOOST, krijgt een nieuw jasje. U vindt er de voortgang van de lopende acties alsook de praktische informatie om een beroep te doen op een buurtreferent, om deel te nemen aan een reflectiegroep, om een specifieke dienst te mobiliseren enz.

Wilt u graag meedoen met het project? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op.

 

Meer informatie: www.boostbrussels.be 

Scroll To Top