Skip to content

Dossier: de aanvullende voordelen van de ziekenfondsen

17 June 2020

Naast de terugbetalingen in het kader van de verplichte zorgverzekering biedt ieder ziekenfonds zijn leden een reeks extra voordelen. Door de vele mogelijkheden is het soms moeilijk om het overzicht te behouden of zelfs om te weten dat ze bestaan …

Dit dossier wordt jaarlijks bijgewerkt en is beschikbaar voor zorgverleners zodat ze hun patiënten beter kunnen adviseren in functie van hun noden. Het biedt informatie over de financiële tussenkomsten die voor uw patiënten beschikbaar zijn in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest wat betreft:

 • sport
 • screening en preventie
 • dieet
 • diabetes
 • alternatieve geneeskunde: praktijken en homeopathie
 • optiek
 • stoppen met roken
 • tandverzorging
 • voetverzorging
 • psychologische ondersteuning
 • vaccinatie en allergieën

 

MEER INFORMATIE

Download het dossier over de aanvullende voordelen van de ziekenfondsen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Naast de terugbetalingen in het kader van de verplichte zorgverzekering biedt ieder ziekenfonds zijn leden een reeks extra voordelen. Door de vele mogelijkheden is het soms moeilijk om het overzicht te behouden of zelfs om te weten dat ze bestaan …

Dit dossier wordt jaarlijks bijgewerkt en is beschikbaar voor zorgverleners zodat ze hun patiënten beter kunnen adviseren in functie van hun noden. Het biedt informatie over de financiële tussenkomsten die voor uw patiënten beschikbaar zijn in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest wat betreft:

 • sport
 • screening en preventie
 • dieet
 • diabetes
 • alternatieve geneeskunde: praktijken en homeopathie
 • optiek
 • stoppen met roken
 • tandverzorging
 • voetverzorging
 • psychologische ondersteuning
 • vaccinatie en allergieën

 

MEER INFORMATIE

Download het dossier over de aanvullende voordelen van de ziekenfondsen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Scroll To Top