Skip to content

Palliatieve Zorg is van iedereen

21 May 2019

12 en 13 september 2019

Het congres zal op 12 en 13 september 2019 doorgaan in de Koninklijke Vlaamse Schouwburg (KVS) in Brussel. Donderdag 12 september staat in het teken van palliatieve zorg voor mensen met dementie in woonzorgcentra en setting-overschrijdende samenwerking. Vrijdag 13 september is gericht naar het beleid.

Met Chantal Van Audenhove (KU Leuven), Rose-Marie Droes (VU University medical center, Amsterdam), Chantal Van Audenhove (KU Leuven), Jan Van Wezer (De Wingerd, Leuven), Mario Eeckhout (WZC Ruyschaert, Marke), Aline Sevenants (KU Leuven) , Naomi Dhollander (UGent) , Sophie Van Steenbergen (huisarts Antwerpen), Ruth Raes (Netwerk Levenseinde), Joachim Cohen (VUB) en Luc Deliens (VUB/UGent).

Inschrijvingsformulier

Klik hier

Het congres zal op 12 en 13 september 2019 doorgaan in de Koninklijke Vlaamse Schouwburg (KVS) in Brussel. Donderdag 12 september staat in het teken van palliatieve zorg voor mensen met dementie in woonzorgcentra en setting-overschrijdende samenwerking. Vrijdag 13 september is gericht naar het beleid.

Met Chantal Van Audenhove (KU Leuven), Rose-Marie Droes (VU University medical center, Amsterdam), Chantal Van Audenhove (KU Leuven), Jan Van Wezer (De Wingerd, Leuven), Mario Eeckhout (WZC Ruyschaert, Marke), Aline Sevenants (KU Leuven) , Naomi Dhollander (UGent) , Sophie Van Steenbergen (huisarts Antwerpen), Ruth Raes (Netwerk Levenseinde), Joachim Cohen (VUB) en Luc Deliens (VUB/UGent).

Inschrijvingsformulier

Klik hier

Scroll To Top